Over ons Hotel in Rotterdam

Beste gasten,
Tot onze grote spijt sluit Hotel Bazar na 20 jaar op 16 september 2018 haar deuren.
De reden dat wij dit besluit hebben genomen, is dat het hotel door ouderdom toe was aan een grote renovatie. Daarnaast speelde het ruimtegebrek in ons hotel en ons restaurant, door de toegenomen drukte, een grote rol. Om die reden zijn wij in 2017 op zoek gegaan naar een nieuw pand in de buurt van Bazar. Jammer genoeg is het met een aantal panden in onze directe omgeving niet gelukt om tot een overeenkomst te komen.
Hierdoor hebben wij helaas moeten besluiten voor ons hotel op zoek te gaan naar een grotere, meer geschikte locatie.
Wij willen via deze weg al onze gasten hartelijk bedanken voor hun bezoek al die jaren.
Wij hopen u zo snel mogelijk op onze nieuwe locatie te mogen verwelkomen.

Met vriendelijke groet, 

Directie De Bazar BV 

Hotel Bazar is wellicht één van de meest bijzondere hotels van Rotterdam. Ons hotel ligt in het centrum van Rotterdam en is mede door haar unieke karakter uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleine groepen bezoekers van één van de vele culturele festivals die de stad rijk is. Uiteraard zijn ook individuele reizigers meer dan welkom om de sfeer te komen proeven.

Hotel Bazar biedt alle gemakken van een modern hotel. Alle kamers zijn niet roken en voorzien van een badkamer met douche en/of ligbad, gratis wifi, televisie en minibar. De kamers op de topverdieping beschikken elk over een ruim balkon, dat uitzicht biedt op de bruisende Witte de Withstraat.