Werken bij Bazar

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar horeca toppers die ons team komen versterken in de bediening. Sollicitaties (motivatiebrief en cv, of ons sollicitatieformulier) en eventuele vragen kunt u mailen naar hr@hotelbazar.nl ter attentie van mevrouw Varkevisser.

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar horeca toppers die ons team komen versterken in de bediening, schoonmaak, afwas en keuken (assistent keuken). Sollicitaties (motivatiebrief en cv, of ons sollicitatieformulier) en eventuele vragen kunt u mailen naar hr@hotelbazar.nl ter attentie van mevrouw Varkevisser.

Op dit moment hebben wij geen andere vacatures beschikbaar voor onze vestigingen. Voor open sollicitaties kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Ingevulde formulieren kunnen worden afgegeven aan de bar of worden gemaild aan hr@hotelbazar.nl 

Uw sollicitatiegegevens worden alleen gebruikt voor de sollicitatieprocedure. De gegevens worden na 4 weken vernietigd als uw sollicitatie niet leidt tot een indiensttreding.

Klik hier om het sollicitatieformulier te downloaden.