Werken bij Bazar

Voor onze vestiging in Rotterdam zijn wij per direct op zoek naar een medewerker voor ons schoonmaakteam. Om 06.00 uur kunnen beginnen is een vereiste voor deze fucntie. Kandidaten die enige ervaring hebben met het schoonmaken van hotelkamers genieten onze voorkeur. Sollicitaties en eventuele vragen kunt u mailen naar tessa@hotelbazar.nl ter attentie van mevrouw Stolk.

Wij zijn voor zowel onze vestiging in Rotterdam als onze vestiging in Amsterdam per direct op zoek naar een zelfstandig werkend kok.

Klik hier om de vacature te bekijken.

 

Op dit moment hebben wij geen andere vacatures beschikbaar voor onze vestiging in Rotterdam. Voor open sollicitaties kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Ingevulde formulieren kunnen worden afgegeven aan de bar of worden gemaild aan hr@hotelbazar.nl  

Klik hier om het sollicitatieformulier te downloaden. 

Voor onze vestiging in Amsterdam zijn wij per direct op zoek naar horeca toppers om ons team te komen versterken. Wij zijn op zoek naar enthousiaste medewerkers in de bediening, keukenassistenten en schoonmaak/afwasmedewerkers. Sollicitaties en eventuele vragen kunt u mailen naar hr@hotelbazar.nl ter atttentie van mevrouw Smit.