Welkom bij restaurant Bazar Rotterdam

Beste gasten van Bazar,

Bazar blijft tot eind 2020 gesloten. Wij hopen u, als de overheid het toelaat, op 2 januari 2021 weer gezond en wel te mogen verwelkomen in ons hotel en restaurant.

Bazar volgt de richtlijnen van de overheid en het protocol van KHN. Hierdoor kunnen wij helaas niet zo gastvrij zijn als u van ons gewend bent. Wij zullen er echter alles aan doen om uw bezoek aan ons restaurant zo prettig mogelijk te laten verlopen op een manier die zowel voor u als onze medewerkers veilig en verantwoord is.

Wij verheugen ons enorm op uw komst.

Bazar is sinds december 1997 gevestigd in een monumentaal pand aan de Witte de Withstraat 16 in het centrum van de stad. De kleurige tafels, de in het oogspringende lampen en de vrolijke muziek doen denken aan een drukke markt op een verre vakantiebestemming. De meeste gerechten op onze kaart zijn afkomstig uit het Midden-Oosten en Noord-Afrika. Onze gerechten zijn scherp geprijsd en naast het diner kunt u bij ons ook genieten van een uitgebreid ontbijt of een gezellige lunch. Al ons vlees is halal. Het maken van een reservering voor ons restaurant kan uitsluitend telefonisch. Wilt u meer weten over het reserveren voor een groep, klik dan voor meer informatie op groepen.