Aangepaste openingstijden Hotel Restaurant Bazar
Hotel Bazar
image

Aangepaste openingstijden Hotel Restaurant Bazar

Op dit moment is ons terras dagelijks geopend van 12.00-18.00. De keuken is geopend tot 17.30.

 

Wij plaatsen tijdelijk geen reserveringen op voorhand. U kunt de reservering ter plekke aan de deur maken bij onze gastheer of gastvrouw.

 

Het hotel is helaas nog gesloten, maar zal binnenkort haar deuren weer openen. Houdt u onze website in de gaten voor de laatste updates.

 

 

 

amsterdam-18
201_bed_badkamer_naam
307_bed
resto-bar-bg_m6a9246
marvin_versesappen_m6a9307_header

Werken bij Bazar

Bazar is een multicultureel eethuis met een klein hotel in Rotterdam. Diversiteit vind je terug in ons team. We bieden ook mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt kansen binnen ons bedrijf.
Van onze medewerkers verwachten we dat ze gastgericht zijn, de Nederlandse en/of Engelse taal beheersen en dat zij flexibel inzetbaar zijn (ook avonden, feestdagen en in het weekend).
Wil je deel uit maken van ons team? Kijk dan hieronder of er een vacature is die aansluit bij jouw wensen en solliciteer. Staat er geen passende vacature op onze website, dan mag je altijd een open sollicitatie sturen. Klik hier voor een sollicitatieformulier.

OPENSTAANDE VACATURES


Assistent bediening: je zorgt ervoor dat het de gasten aan niets ontbreekt. Je adviseert hen over onze menukaart en serveert eten en drinken uit. Natuurlijk sta je met enthousiasme onze gasten te woord.
Luikloper: je verricht mise en place werkzaamheden en serveert het eten uit. Je houdt van aanpakken en bent stressbestendig.
Afwasser: je bent verantwoordelijk voor de afwas en schoonmaak van de toiletten. Je houdt van aanpakken en bent een echte doorzetter.

Interesse?

Vul het sollicitatieformulier in of stuur een korte sollicitatiebrief met motivatie. Je sollicitatie kun je mailen naar hr@hotelbazar.nl. Opsturen of langsbrengen kan ook: Witte de Withstraat 16 in Rotterdam.

 

  1. We sturen het antwoord op uw bericht naar dit e-mailadres
  2. We will use your telephone number if we need to contact you about your question.
  3. Wij gebruiken uw persoonsgegevens alleen voor het beantwoorden van uw vraag en zullen deze gegevens nergens anders voor gebruiken.