Over ons Hotel in Rotterdam

Beste gasten van Bazar,

Op 8 juni zal Bazar haar deuren weer openen. Helaas zullen wij met een aangepast menu en met aangepaste openingstijden gaan werken. De komende tijd gaan wij voorlopig uitsluitend met reserveringen werken voor zowel binnen als voor het terras. Vanaf 2 juni is het weer mogelijk om telefonisch te reserveren voor ons restaurant.

Jammer genoeg blijft ons hotel nog even gesloten.

Bazar volgt de richtlijnen van de overheid en het protocol van KHN. Hierdoor kunnen wij helaas niet zo gastvrij zijn als u van ons gewend bent. Wij zullen er echter alles aan doen om uw bezoek aan ons restaurant zo prettig mogelijk te laten verlopen op een manier die zowel voor u als onze medewerkers veilig en verantwoord is.

Wij verheugen ons enorm op uw komst.

 

 

Hotel Bazar is wellicht één van de meest bijzondere hotels van Rotterdam. Ons hotel ligt in het centrum van Rotterdam en is mede door haar unieke karakter uitermate geschikt voor bijvoorbeeld kleine groepen bezoekers van één van de vele culturele festivals die de stad rijk is. Uiteraard zijn ook individuele reizigers meer dan welkom om de sfeer te komen proeven.

Hotel Bazar biedt alle gemakken van een modern hotel. Alle kamers zijn voorzien van een badkamer met douche en/of ligbad, gratis wifi, televisie en minibar. Er mag in onze accomodatie niet gerookt worden.